This page isn't working

Hvordan man fikser "Connection timed out"

Du har sannsynligvis sett denne feilen dukke opp etter at et nettsted har forsøkt (mislykket) å laste inn en stund. Det betyr at serveren sliter med å laste siden, og har i hovedsak gitt opp.

Dette kan skje av en rekke årsaker, den vanligste er at nettstedet ditt ikke har ressursene det trenger for å fungere ordentlig. For eksempel, hvis du bruker delt hosting, kan et annet nettsted tømme serverens ressurser. Alternativt har kanskje nettstedet ditt overskredet den maksimalt tillatte båndbredden.

Ønsker du hjelp?

Vi kan fikse alle dine WordPress problemer ved hjelp av alle våre års erfaring med platformen.

Kontakt

Som sådan kan det være lurt å vurdere å oppgradere vertsplanen din hvis du ser denne feilen oppstå flere ganger. En plan på høyere nivå vil hjelpe deg med å unngå nedetid og nedetid, siden nettstedet ditt vil ha flere serverressurser og ikke blir påvirket hvis andre nettsteder ser en økning i trafikken.

Feilen “tilkobling tidsavbrutt” kan også oppstå hvis nettstedet ditt forårsaker mye belastning på serveren. Derfor anbefaler vi at du optimaliserer nettstedet ditt for hastighet, kvitter deg med eventuelle ressurskrevende plugins og sjekker temaet ditt for å se om det trekker ned ytelsen. Nok en gang vil du kanskje også øke PHP-minnegrensen.