Hvit skjerm wordpress

Hvit skjerm / White screen of death

En av de mest beryktede og kryptiske feilene i WordPress er den fryktede White Screen of Death (WSoD). Denne feilen erstatter ganske enkelt hele nettstedet med et tomt, hvitt ingenting, og etterlater ingen feilmeldinger eller ytterligere hjelp.

Dette problemet kan oppstå av en rekke årsaker og betyr vanligvis at nettstedet ditt ikke kunne lastes inn på riktig måte. Som sådan er det flere metoder for å feilsøke det.

Vi har faktisk dekket hvordan du fikser WSoD før på denne bloggen, så vi anbefaler at du sjekker ut vår omfattende guide til denne feilen. Men her er en rask oppsummering av tingene du kan gjøre for å feilsøke dette spesielt vanskelige problemet:

  1. Deaktiver pluginene dine. Den mest sannsynlige synderen bak WSoD er en defekt plugin, så prøv å deaktivere dem alle og se om det løser problemet.
  2. Deaktiver temaet ditt. Temaet ditt kan også forårsake dette problemet, så bruk SFTP for å erstatte det med et av WordPresss standardtemaer.
  3. Aktiver WordPress feilsøkingsmodus. Dette er en nyttig funksjon som lar deg se feil direkte på hver side, som kan hjelpe deg med å finne den underliggende årsaken til WSoD.
  4. Tøm hurtigbufferen. Til slutt kan nettstedets bufringsløsning føre til at du ser utdaterte filer selv om WSoD har blitt fikset. Derfor vil du tømme hurtigbufferen og se om det løser problemet.
  5. Øk minnegrensen. Nettstedet ditt kan ha gått tom for minne. Du kan øke maksgrensen ved å redigere php.ini-filen.

Ønsker du hjelp?

Vi kan fikse alle dine WordPress problemer ved hjelp av alle våre års erfaring med platformen.

Kontakt

Disse metodene vil fikse WSoD i de aller fleste tilfeller. Men hvis du fortsatt har problemer, bør du kontakte vertsleverandørens støtteteam for mer hjelp.