Internal server error

Internal Server Error

Heldigvis har denne feilen færre potensielle årsaker enn WSoD. Det vises når et ukjent problem oppstår med serveren, og er vanligvis forårsaket av ett av følgende:
  • Det er et problem med nettstedets htaccess-fil.
  • Nettstedet ditt har nådd minnegrensen.

Ønsker du hjelp?

Vi kan fikse alle dine WordPress problemer ved hjelp av alle våre års erfaring med platformen.

Kontakt

Enkelt sagt er .htaccess en fil som dikterer hvordan WordPress-nettstedet ditt kommuniserer med serveren. Denne filen kan brukes til å øke nettstedets sikkerhet og til å overstyre noen av standard serverinnstillingene. For å teste og se om denne filen forårsaker den interne serverfeilen, er alt du trenger å gjøre å deaktivere den.

Du kan gjøre dette ved å bruke SFTP igjen. Filen er vanligvis plassert i nettstedets rotkatalog, som ofte heter public_html.

 

.htaccess fil på Filezilla

For å deaktivere filen, endre bare navnet. Hvis du for eksempel gir det nytt navn til .htaccess-disabled, kan du sjekke nettstedet ditt for å se om problemet er løst.

Hvis dette løser problemet, er alt du trenger å gjøre å generere en ny, feilfri .htaccess-fil. Du kan gjøre det ved å gå inn i admin-dashbordet og gå til Innstillinger > Permalinks.

Permalinks inne på wordpress adminpanelet

Du trenger ikke gjøre noen faktiske endringer her. Bare klikk på Lagre endringer for å generere en ny .htaccess-fil. Dette burde forhåpentligvis løse problemet.

Hvis den ikke gjør det, må du kanskje øke PHP-minnegrensen. Hvis det er tilfelle, har vi en komplett veiledning for hvordan du gjør det. Hvis du finner ut at du ikke kan øke grensen ytterligere, kan det være lurt å ta kontakt med leverandøren av ditt webhotell for å oppgradere din nåværende vertsplan.