Wordpress feilmelding

Parse Error/Syntax Error

Mange WordPress-feiler er utrolig irriterende, men i det minste er “Parse error” (eller “Synax Error”) i det minste nyttig nok til å fortelle deg nøyaktig hva som er galt.

Denne feilen oppstår når det er et problem med nettstedets kode, oftest i functions.php-filen. I stedet for å laste inn siden din, vises en enkel melding som forklarer hva problemet er og hvor det oppsto.

For å fikse problemet, må du få tilgang til den angitte filen ved hjelp av FTP/SFTP. Vi kommer til å bruke FileZilla, siden det er et gratis og åpen kildekodeverktøy. Bare bruk FTP/SFTP-legitimasjonen levert av webhotellet ditt, og få tilgang til nettstedets baksystem.

Parse error / syntax error

Deretter må du finne den aktuelle filen. I eksemplet avbildet ovenfor kan du se at problemet er i functions.php-filen for nettstedets gjeldende tema. Som sådan får vi tilgang til temaets mappe, høyreklikk på functions.php og velg Vis/Rediger.

Ønsker du hjelp?

Vi kan fikse alle dine WordPress problemer ved hjelp av alle våre års erfaring med platformen.

Kontakt
Hvis du sjekker Parse-feilmeldingen, kan du se at den til og med forteller deg på hvilken linje problemet eksisterer. Nå må vi bare finne den linjen og fikse problemet. I vårt eksempel er det et enkelt tilfelle av en manglende parentes, så la oss ordne opp i det.
functions.php
Lagre filen, og velg Ja når FTP-klienten spør om du vil erstatte den eksisterende filen på serveren. Du skal nå kunne sjekke nettstedet ditt og se at det er tilbake til det normale.