Hvordan man fikser "Sidefeltet til nettstedet ditt vises under hovedinnholdet"

Det kan komme en tid når du oppdager at den pålitelige sidepanelet har flyttet fra sin vanlige posisjon ved siden av hver side og innleggets hovedinnhold, og i stedet har bestemt seg for å henge ut rett under.

Ønsker du hjelp?

Vi kan fikse alle dine WordPress problemer ved hjelp av alle våre års erfaring med platformen.

Kontakt

Dette er nesten alltid et resultat av et problem med temaets HTML- eller CSS-kode. Som sådan skyldes denne feilen sannsynligvis en nylig endring av temaet ditt. Hvis du har redigert noen av temafilene dine i det siste, prøv å tilbakestille dem til tidligere tilstander for å se om det løser problemet.

Mer spesifikt er det to hovedting du bør se etter når du feilsøker dette problemet:

  • En <div> tagger for mange: Disse taggene brukes til å legge til HTML-elementer, og hvis en ikke åpnes eller lukkes riktig, kan det føre til at sidefeltet flytter seg.
  • Feil marger i CSS: Hvis margene ikke er satt riktig i style.css-filen, kan det hende at sidefeltet ikke har plassen den trenger ved siden av hovedinnholdet.

Undersøk temaet ditt for disse problemene, og du bør være i stand til å finne kilden til problemet. Du kan også kjøre den berørte siden gjennom W3C Markup Validation Service, for å hjelpe deg å finne kilden til feilen raskere.

Wp-config.php fil inne på Filezilla

Høyreklikk på filen, og velg Vis/Rediger. Du vil først sjekke at legitimasjonen i filen er riktig. For å gjøre det, bør du få tilgang til phpMyAdmin for å finne de nøyaktige detaljene. Hvis vertsnavnet, brukernavnet, passordet og/eller databasenavnet i filen er feil, bør feilen rettes ved å erstatte dem.

Men hvis feilen vedvarer, kan det hende du må aktivere WordPress sitt automatiske databaseoptimaliseringsverktøy. Denne funksjonen kan brukes til å reparere ødelagte databaser, og kan slås på ved å legge til følgende linje i filen wp-config.php:

define( 'WP_ALLOW_REPAIR', true );

Etter å ha lagret filen og lastet den opp tilbake til serveren din, kan du kjøre det nye skriptet ved å navigere til https://yourwebsiteurl.com/wp-admin/maint/repair.php i nettleseren din. Den resulterende siden vil se slik ut:

Database

Alt du trenger å gjøre er å klikke på en av knappene for å kjøre reparasjonsverktøyet. Når prosessen er fullført, vil siden lastes inn på nytt, og du skal se en melding som forteller deg at databasetabellene er fikset.

Database reperasjon

Dette bør håndtere databasetilkoblingsfeilen. Bare ikke glem å fjerne linjen WP_ALLOW_REPAIR fra wp-config.php når du er ferdig.