UI/UX Design

Hvor brukere møter programvare

Verden av app og webdesign har utviklet seg gjennom årene. Nå er ikke app- og nettutvikling designet basert på funksjoner alene. Oppmerksomhet er nå gitt til funksjoner og grensesnittinteraksjon uavhengig av publikum; det være seg kunder eller ansatte som bruker en arbeidsplattform. Vi har et team med strålende brukergrensesnitt og brukeropplevelse (UI/UX) utviklere som gjennom årene har jobbet med kunder på en rekke prosjekter og har overgått forventningene gang etter gang. Med deres store erfaring kan du være sikker på levering av høy kvalitet.

UX/UI design i Tromsø - Bilde fra workshop

UI design

Så mye som vi jobber hardt med funksjoner, er grensesnittet designet for å fange oppmerksomheten til brukerne. Ved å bruke et responsivt grafisk brukergrensesnitt skaper vi magien din bedrift trenger for å vokse. Vi bruker 2D/3D-animasjoner og innebygde medier i designene våre etter behov. Vi kan levere  alt fra simple interaksjoner til avansert WebGL og OpenGL løsninger. Ofte inkluderer dette å velge en farge som passer merket samt stil og plasseringer som er attraktive.

UX Design

Opplevelsen til sluttbrukere er nå integrert i designmetoder. For å forbli relevant og fortsette å presse merkevaren eller virksomheten din mot vekst, må du tilby mer enn bare en tjeneste. Du må ha en fordel som gir deg et forsprang på konkurrentene. Denne kanten kan legge til små detaljer for å perfeksjonere appen eller nettsiden din. For å levere dette tar vi oss tid til å undersøke publikummet ditt, se hva de ser etter innen programvaredesign, og deretter lage løsninger som maksimerer nytten og brukervennligheten. Vi kan også legge til funksjoner som er unike for å forbedre eksisterende programvare for å gi sluttbrukere en opplevelse som slår det de er vant til.

Kontakt oss i dag