Webutvikling

Ved å bruke moderne metoder samler vi frontend, backend og arkitektur for å møte dine forretningsbehov.

Vi bygger nettsider og apper for bedriften din og brukerne dine. Det kan være en kompleks bedriftsplattform, en responsiv nettside eller en markedsførings nettside.

Webutvikling i tromsø - Utvikling

STRATEGI FOR NETTVIKLING

Vi hjelper dere å planlegge fremtiden for din bedrift

En god strategi ser ikke bare på hvordan bedriftens teknologi ser ut i dag, men også på hvordan du vil at den skal se ut i fremtiden. Våre utviklere og webutviklere jobber med deg tidlig i i planleggingsfasen for å definere nøyaktig hvordan bedriften din skal utvikle seg. Deretter legger vi ut et veikart og identifiserer rollen teknologi spiller for å nå dine mål.

BACKEND UTVIKLING

Den usynlige kraften bak produktet ditt

Backend av din løsning er alt som skjer bak kulissene. Selv om det ikke er synlig, er det utvilsomt den mest kritiske delen av løsningen. Hvis det ikke utvikles riktig, vil ikke systemet fungere problemfritt. Teamet vårt har høy kompetanse i alle moderne backend-teknologier og språk og utvikler innovative løsninger som fungerer akkurat etter hensikten.  Hvis vi støter på et problem under utviklingen eller har en idé om å forbedre løsningen din, er vi ikke sjenerte. Vi vil gi deg beskjed om den best mulige måten å løse problemet på.

FRONTEND UTVIKLING

Introduserer: En sømløs frontend-opplevelse

Hvis backend er alt som skjer bak kulissene, er frontend det som skjer på scenen. En vellykket frontend balanserer design og sømløs funksjonalitet for å skape en jevn opplevelse når brukere ser på og bruker produktet ditt. Frontend-utviklingsteamet vårt vet hvordan vi skal levere akkurat det. Vi kjenner til beste praksis for alle moderne frontendverktøy og plattformer, og jobber smart og effektivt for å levere en grensesnittopplevelse i verdensklasse til brukerne dine.

KVALITETSKONTROLL AV UTVIKLING

Vi tester løsningen din for å sikre suksess

Våre utviklere er kjent med omfattende testmetoder og samarbeider med teamet ditt for å identifisere, korrigere og forhindre problemer med programvarekvalitet. Vi bruker vår egen blanding av manuell testing, kompatibilitetstesting, ytelsestesting, automatiseringsteknikker og kontinuerlig integrasjon. Vi tilbyr også uavhengig programvarekvalitets vurdering ved å utføre kvalitetssikrings vurderinger og planlegge nødvendige forbedringer av kvalitetssikrings prosessen. 

Kontakt oss i dag